Ons team

Wie wij zijn

 
Een enthousiast team van gedreven specialisten en generalisten die samen werken aan een leefomgeving in balans en harmonie. De initiator van dit platform is Ellen te Brake. Zij deelt haar visie en vindt en verbindt mensen, kennis en producten samen waar nodig. Voor ieder project stellen wij een team op maat samen dat bij uw wensen past.

Onze missie:
“Het creëren van gezonde leefomgevingen voor mensen en de aarde.”


Ellen te Brake - Signed by Nature
Inspirator, organisator en verbinder

In dit sterk veranderende tijdperk ben ik een ankerpunt en inspirator voor gezonde leefomgevingen. Het is mijn missie om mensen en organisaties af te stemmen op een economisch tijdperk van Bewustzijn & Beleving. Ik houd van ondernemen, glitter en glamour en ook van echtheid. De natuur is mijn passie, organiseren, inspireren en verbinden mijn talenten. Ik ben de initiator van dit platform, de coördinator en het aanspreekpunt in het gehele proces.

Nina Dahmen - Exterior Amsterdam
Interior designer, conceptontwikkelaar en marketeer

Als marketeer met een passie voor branding, adviseer ik bedrijven en merken bij het ontwikkelen, verbeteren en herpositioneren van hun merk- en bedrijfsidentiteit op basis van interieur. Ik vind het fascinerend wat voor invloed een omgeving op ons heeft en ik word intens gelukkig van het creëren van mensvriendelijke woon-, werk- en leefomgevingen. Mijn ervaring als marketeer helpt mij de bedrijfsidentiteit van bedrijven en merken te driedimensionaliseren en volledig te integreren in het interieur. Ik help je graag bij het ontwerpen van uw ideale omgeving.

Colin Damhof - Stone World
Visionair, avonturier en ondernemer

Van jongs af aan ben ik al met stenen bezig. Geen bakstenen, alhoewel ik van bouwen en gebouwen houd, maar edelstenen. Ik vind het een uitdaging om het beste te realiseren en net dát te kunnen leveren wat een ander niet kan. Hier heb ik de hele wereld voor over gereisd en vele landen en culturen mogen ontdekken. Het meest waardevolle wat ik hier van opgedaan heb, is dat respect voor de natuur boven materialisme gaat. Zo krijg je een puur product. Producten die tot de verbeelding spreken en een dieper gevoel met zich meebrengen. Dat raakt mensen en inspireert je. Unieke edelstenen producten vragen geduld. Niet altijd handig om aan de eisen van de Westerse maatschappij te voldoen maar het maakt je wel bewust en houdt je met beide benen op de grond.

Join the Team
Spreekt Perfect Living jou aan en heb je een talent of specialiteit dat hier op aansluit?
Dan nodig ik je graag uit voor een kop verse muntthee of dampende koffie!
Even bellen met Ellen: 0031-6-211 175 00.
 
 
Signed by Nature
Demer 42
5256 EJ  Heusden vesting
Open za 11:00-17:00
en op afspraak